Camping Le Mouretou

Camping Le Mouretou in Valleraugue is een eenvoudige camping aan de voet van de Mont Aigoal in de Gard in de Languedoc-Roussillon met zwembad en speeltuin. Uitkijkend over de rivier liggen de ruime kampeerplekken op terrassen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Het merendeel van de plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Tevens is er een sanitairruimte aanwezig waar u een heerlijke warme douche kunt nemen. In het dorp is er een leegplaats voor campers. De munten zijn beschikbaar bij het toeristenkantoor die ernaast ligt. Naast traditioneel kamperen, is het ook mogelijk om te overnachten in een van de gîtes of mobilhomes. De mobilhomes zijn ideaal voor gezinnen en zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast biedt de camping ook ingerichte bungalowtenten en tenten voor twee personen. Ook is er een supermarkt, een broodpunt en kunt u lekkere maaltijden eten op de camping.

Op camping Le Mouretou kunt u tennissen op de tennisbaan. Ook zijn er lessen te volgen gegeven door een ervaren tennisleraar. Afkoelen kan in het mooie zwembad met ligstoelen rondom. Dankzij een goede afdekking  van het zwembad wordt deze opgewarmd door de zon. Omdat de camping aan de oevers van een rivier ligt, kunt u ook in de rivier zwemmen. Ook ideaal om met een opblaasbootje te varen. Eenmaal per week kunt u yogalessen volgen in het zwembad. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping een welkomstcocktail voor alle nieuwe campinggasten. Tevens zijn er in de zomer dansavonden met heerlijke maaltijden en karaokeavonden. Voor kinderen is er een speeltuin.

Wandelen en kamperen in de Gard

Vanaf camping Le Mouretou loopt u de 4000 Marches, een wandeling van Valleraugue naar de top van de Mont Aigoual. Een parcours van 25 kilometer met 8 kilometer lang bergop, dus reken zeker op zo’n acht uur lang wandelen. Voor de gevorderden! De Gard leent zich ook uitstekend om te vissen in de vele wateren of te fietsen. Op de camping kunt u verschillende soorten fietsen huren om de omgeving te verkennen. De rivier biedt ook tal van plezier zoals kanoën, kajakken en zwemmen in de rivier.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Mouretou voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Mouretou
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Valleraugue

Route de l’Aigoual, 30570 Valleraugue

Duits, Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe