Camping Le Pequelet

Camping Le Pequelet in Salavas is een riviercamping aan de oevers van de Ardèche in de Rhône-Alpes met zwembad en strandje bij de rivier om urenlang te spelen en zwemmen. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en sommigen liggen vlakbij de rivier. De plekken zijn afgebakend voor optimale privacy en geschikt voor tenten, caravans en campers. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen, is het ook mogelijk om te slapen in een chalet, mobilhome of gite. Op de camping vindt u een bar waar u een drankje kunt drinken met andere gasten. In de campingwinkel vindt u de nodige boodschappen om zelf een lekker maal te maken. Houdt u van sportief bezig zijn? Dan is camping Le Pequelet de ideale camping voor u. Het zwembad is omheind en voorzien van een peuterbadje voor de allerkleinsten. Rondom het zwembad vindt u ligstoelen zodat u een oogje in het zeil kunt houden en tegelijkertijd kunt genieten van de warme zon. Op de camping treft u ook een tafeltennistafel en in de zomermaanden organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor kinderen. Spelen en zwemmen kan ook in de rivier waar u ook een strandje vindt. Verder is er een tennisbaan, een speeltuin, jeu de boules en een sportveld.

Riviercamping Le Pequelet in de Ardèche

Rondom camping Le Pequelet zijn er tal van activiteiten zoals kanoën, kajakken, canyoning en vissen. Ontdek de Ardèche en maak mooie wandelingen, ga paardrijden of klimmen in de bergen. Bewonder de prachtige landschappen, de grotten en proef de bourgondische cultuur in de Ardèche. Breng een bezoekje aan Pont d’Arc en maak een ritje in de prachtige Gorges de l’Ardèche.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Pequelet voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pequelet
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Salavas

07150 Vallon Pont d’Arc

0033 (0)4 75 88 04 49
Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe