Camping Le Pinada

Camping Le Pinada in Fabrezan is een kindvriendelijke camping met zwembad, gelegen in een dennenbos in de Aude. De camping verhuurt zowel kampeerplaatsen als stacaravans en maisonnettes. Voor de kleintjes is er een speeltuin en bij het zwembad vind je meerdere waterglijbanen. Het zwembad is de ideale plek om te relaxen en te genieten van het uitzicht op het omliggende platteland. Naast de speeltuin staan een aantal picknicktafels. Hier kun je andere campinggasten ontmoeten en makkelijk een oogje in het zeil houden. Er zijn ook gemeenschappelijke barbecues en een restaurant, waar ’s zomers de animatie plaatsvindt. Verder beschikt de camping over een multisportterrein, twee jeu de boules banen en gratis wifi bij de receptie.

Camping in de Aude

De camping ligt in de Aude, tussen Carcassonne en Narbonne, in Zuid-Frankrijk. In zo’n half uur rijd je naar de Zuid-Franse kust, waar je kunt genieten van gezellige badplaatsen en lekkere stranden. Ook de steden Narbonne en Carcassonne liggen op zo’n half uurtje rijden van de camping. Het is leuk om een uitje te maken naar deze steden en de bezienswaardigheden te ontdekken, zoals het katharen kasteel Cité de Carcassonne en het Palais des Archeveques (paleis van de Aartsbisschop).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Pinada voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pinada
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Fabrezan

Villerouge la Crémade, 11200 Fabrezan

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe