Algemene gegevens

Staanplaatsen: 51
Huuraccommodaties: 46
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 280 m

Camping Le Port Lacombe

Camping Le Port Lacombe in Flagnac is een gastvrije gezinscamping in de Vallée du Lot op 50 meter van een rivier in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Het zwembad met de twee waterglijbanen zijn een plezier voor groot en klein. Vlakbij de rivier, op een vlakke zandgrond kunt u uw tent of caravan plaatsen op een van de ruime kampeerplaatsen. Kiest u voor meer luxe dan maakt u gebruik van elektriciteit, een wateraansluiting en een vuilwaterafvoer. Er is ook een servicepunt voor campers. Daarnaast biedt de camping ook huuraccommodaties aan waaronder bungalowtenten en stacaravans. De camping beschikt over een snackbar, een bar en een ijssalon. Er is een openluchtzwembad op Camping Le Port Lacombe met twee waterglijbanen. De kleintjes kunnen spelen in het aparte peuterbad. Rondom de camping kunt u uw kinderen in de gaten houden op een van de ligstoelen of lekker een boek lezen. Vlakbij de bar is er een speeltuin voor de kinderen, zo kunnen de kinderen zich lekker uitleven terwijl u een drankje nuttigt. Ook is er een voetbalveld, jeu de boules, Kids Club en een recreatieruimte.

Kanoën in de Aveyron

In de buurt van Camping Le Port Lacombe kunt u onder andere naar de bioscoop in Décazeville of juist lekker ontspannen in de thermen van Cransac. Er zijn volop wandelroutes langs de rivier die u leiden langs de mooiste plekjes in de Vallée du Lot. Vissen kan in de rivier met een vergunning en er is een manege in de buurt. Het stadje Conques is een van de etappes van de beroemde pelgrimsroute Santiago de Compostella.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Port Lacombe voor ie op een rijtje gezet:

Camping Le Port Lacombe

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Flagnac

Route de la Combe, 12300 Flagnac

0033 (0)5 65 64 10 08
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.