Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 25

Camping Le Verger Fleuri

Camping Le Verger Fleuri is een mooie kindvriendelijke camping in de Rhône-Alpes. De camping is gelegen in een berglandschap en heeft daardoor prachtig uitzicht waar je op het gehele terrein van kan genieten. Camping Le Verger Fleuri organiseert leuke excursies en animatie voor kinderen in het hoogseizoen. Er is eetgelegenheid op het terrein, voor de avonden waarop je geen zin hebt om zelf te koken. De camping verhuurt kampeerplaatsen en accommodaties. Er zijn zo’n 75 kampeerplekken te huur, geschikt voor kampeerders met tent, caravan of camper. En daarnaast is er keuze uit een aantal mooie huuraccommodaties, zoals chalets, stacaravans en mobile-homes.

Kamperen in de Rhône-Alpes

Op camping Le Verger Fleuri hoef je je zeker niet te vervelen. Er is een mooie speeltuin met springkussens en leuke speeltoestellen en de camping heeft een animatieprogramma voor jong en oud. Als de kinderen zich vermaken op de camping kan je als ouder mee met de wandeltocht om de omgeving te verkennen en te genieten van de prachtige natuur. Natuurlijk is het ook mogelijk om te varen met kano’s op de rivieren in de buurt. Of bezoek leuke stadjes in de omgeving. Genoeg te zien en te beleven op en bij camping Le Verger Fleuri!

 

Camping Le Verger Fleuri

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Lathuile

70 Route du bout du lac, 74210 Lathuile

+33 (0)4 50 44 31 82
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.