Camping Les Micocouliers

Camping Les Micocouliers is een gezellige familiecamping met zwembad gelegen in de Pyrénées-Orientales tussen de bergen en de Middellandse zee. De camping beschikt over 190 ruime en schaduwrijke kampeerplaatsen. Het is ook mogelijk om een Coco Sweet, chalet of stacaravan te huren. Voor wat vermaak is er een jeu-de-boulesbaan en een tafeltennistafel. Op een warme zomerdag kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Voor de kinderen is er een speeltuin en peuterbad. Er worden op de camping ook sportieve activiteiten georganiseerd en een paar keer per week kun je genieten van een muzikale avond. In juli en augustus is de snackbar geopend. Je kunt ook gebruik maken van de gemeenschappelijke barbecue.

Kamperen in de Pyrénées-Orientales

De camping ligt op slechts 9 kilometer van de zandstranden van Argelès sur Mer en aan de voet van het massief van Albères met als hoogste piek Néoulous, op 1.200 m hoogte. De Spaanse grens ligt op 22 km afstand, en is dus makkelijk te bereiken. Daarnaast ligt de mooie stad Perpignan ook op 22 km afstand. De stad staat bekend om zijn Catalaanse sfeer en is rijk aan geschiedenis die vandaag de dag nog terug te vinden is. Een populaire bezienswaardigheid van de stad is het Palais des Rois de Majorque. Het paleis is in een mooie gotische stijl gebouwd en je kunt er kapellen, kasteeltuinen en woonvertrekken bewonderen. Het paleis staat vol met mooie kunstwerken en antieke meubels. Daarnaast worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd en heb je er een indrukwekkend uitzicht op de stad.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Micocouliers (Pyrénées-Orientales)
Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Sorède

Route de Palau – 66690 Sorède

0033 (0)4 68 89 20 27

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe