Camping Les Oursinières

Camping Les Oursinières in Le Pradet is een middelgrote camping in de Var. De familiecamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Les Oursinières een leuk animatieprogramma en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kan je terecht bij de bar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, een vakantie met de hele familie en voor rustzoekers.

Camping in de Var

In de omgeving van Camping Les Oursinières aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, paardrijden, een dagje strand en wandelen vind je in Var interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de stad Heyères. Of neem een kijkje in de Kreken van Cassis met zijn prachtige natuur.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Les Oursinières bij:

Camping Les Oursinières
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Le Pradet

374 Chemin du Pas des Gardéens, 83220 Le Pradet

0033 (0)5 61 69 05 07
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe