Camping Les Ripettes

Camping Les Ripettes is een kleine camping met buitenzwembad gelegen op een rustige plek in de natuur van de Ain. Op de camping kun je kamperen met een camper, caravan of tent. De plekken zijn zeer ruim en bieden voldoende privacy. Het is ook mogelijk om een lodgetent te huren. Voor wat ontspanning kun je een duik nemen in het zwembad, een potje badmintonnen of jeu-de-boulen met de andere campinggasten. De kleine kinderen vermaken zich in de speeltuin. Op de camping kun je een frietje halen en elke ochtend is er vers brood verkrijgbaar. Bij de receptie kun je gebruik maken van gratis Wifi.

Kamperen in de Ain

De camping ligt in een landelijk omgeving en wordt omringd door het platteland, rustige weggetjes en pittoreske dorpen. Het is dan ook zeker een aanrader om een mooie wandeling of fietstocht door de nabije omgeving te maken. Op 4km afstand ligt het plaatje Pont-de-Vaux. Het dorpje heeft winkeltjes, supermarkten, gezellige restaurants en bistro’s.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Ripettes voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Ripettes
Frankrijk Rhône-Alpes Ain Chavannes-sur-Reyssouze

283, route des Ripettes, 01190 Chavannes sur Reyssouze

0033 (0)3 85 30 66 58
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.