Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 800 m

Camping L’Ombrage

Camping l’Ombrage in Saint-Pierre-Colamine is een grasrijke ecocamping aan de ingang van het vulkanenpark in de Auvergne vlakbij de grootste meren van de regio. De rust, ontspanning en het omheinde zwembad bieden veel plezier voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk verblijf vlakbij Clermont-Ferrand in Frankrijk. U kunt op camping L’Ombrage genieten van een welverdiende vakantie terwijl de natuur in haar waarde wordt gelaten. U kunt uw caravan of tent opzetten op een van de prachtige natuurlijke kampeerplaatsen. In de ochtend geniet u van verse broodjes en croissants en doet u uw inkopen in het kleine campingwinkeltje. Er is een speciale recreatieruimte voor het huren van speelgoed en gezelschapsspellen. In de middag kunt u boogschieten, jeu de boules spelen of een ijsje eten in de bar.

Kleine camping Auvergne

Het plaatsje Sancy ligt op 15 kilometer en hier vindt u vele wateractiviteiten zoals kanoën op het meer of in de rivier, waterfietsen en windsurfen. Een gids neemt u mee voor een wandeling door de bergen of u kunt een mountainbike huren voor een spannende afdaling in de bergen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen gaan quadrijden op een circuit of in de vrije natuur in het stadje Saint Nectaire vlakbij camping L’Ombrage.

We hebben een aantal opties voor Camping L’Ombrage (Puy-de-Dôme) voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Ombrage (Puy-de-Dôme)

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Saint-Pierre-Colamine

route de La Boriè, 63610 Saint-Pierre-Colamine

+33 (0)4 73 96 77 87
Engels, Frans
het hele jaar

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.