Camping Qualité l’Eden de la Vanoise

Camping L’Eden de la Vanoise in Landry is een gastrvije camping in de Savoie tussen de bergen en de natuur aan een rivier in de Rhône-Alpes. Gelegen vlakbij een aantal grote skistations is dit de perfecte camping voor in de winter en in de zomer kijkt u uw ogen uit en geniet u van de mooie natuur.

De kampeerplaatsen zijn vrij ruim en liggen in een natuurlijke omgeving. Er is gratis WiFi op het kampeerterrein. Houdt u van luxe kamperen? Boek dan een van de mobilhomes of ingerichte tenten op de camping. Het gevoel van kamperen, de luxe van thuis. Vanaf half acht ‘s ochtends kunt u ontbijten met vers brood via de broodservice. Ook is er een bar en een snackbar aanwezig op de camping. In de wasserette vindt u een wasmachine en twee drogers.

Maak gebruik van het verwarmde en overdekte zwembad op camping L’Eden de la Vanoise die het gehele seizoen geopend is. Geniet van het warme water dat een temperatuur tussen de 28 en 32 graden heeft. Voor kinderen is er een overdekte speelplaats met tafelvoetbal, biljart, een bibliotheek en speelkaarten.

Camping L’Eden de la Vanoise in de Savoie

Vanaf camping L’Eden de la Vanoise gaat er een gratis pendelbus die u naar Peisey brengt of een pendelbus die u bij de pistes afzet. Er zijn sneeuwparken, speedriding en Rodéo Park met een sleebaan van 3 kilometer. Geniet van een lekkere maaltijd in een van de restaurants in Landry. Le Col du Palet en Le Petit Resto H2O zijn aanraders als u houdt van lokale cuisine. In de zomer maakt u wandelingen in de bergen van het nationaalpark de la Vanoise en het Massif du Beaufortain.

Overige information van deze accommodatie

Camping Qualité l’Eden de la Vanoise
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Landry

73210 Landry

0033 (0)4 79 07 61 81
Engels, Frans, Spaans
januari - september en december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe