Camping Tahiti / La Grande Côte

Camping Tahiti / La Grande Côte in Saint-Palais-sur-Mer is een kalme gezinscamping op 5 minuten lopen van het strand en de oceaan in Poitou-Charentes in de Charente-Maritime. Een gezellige camping met ludieke animate in het hoogseizoen. De kampeerplaatsen zijn omgeven door bomen en ook toegankelijk voor personen met een handicap. Vanaf uw terras uw mailtjes bekijken op uw telefoon? Voor € 2 per dag maakt u gebruik van de WiFi op camping la Grande Côte. In de maanden juli en augustus worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd. Naast een Kids Club hebben kinderen ook plezier in de speeltuin en op de schommel. Fit blijven op vakantie? Doe mee aan de Zumba-lessen op maandag tijdens het hoogseizoen. Voor volwassenen is er avondanimatie en een jeu de boulesterrein.

Fietsend de Poitou-Charente verkennen

Op nog geen 10 meter van camping la Grande Côte bevindt zich een restaurant voor als u geen zin heeft om te koken. Bij de receptie kunt u gereduceerde toegangsbewijzen kopen voor de dierentuin, Cité de l’Huître et Paléosite. Om de omgeving per fiets te verkennen huurt u vlakbij de camping fietsen voor het hele gezin. Beklim de 311 treden van de vuurtoren van Cordouan die geopend is voor bezoekers. Wonderbaarlijke natuur vindt u op het kleine eilandje Ile d’Aix. Leuk om met de fiets te doorkruisen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Tahiti / La Grande Côte bij:

Camping Tahiti / La Grande Côte
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Palais-sur-Mer

167 avenue de la Grande Côte, 17420 Saint-Palais-sur-Mer

0033 (0)4 46 23 20 18
Engels, Frans, Spaans
maart - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe