Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 3,2 ha
Hoogte: 300 m

Camping Villa Mayari

Camping Villa Mayari in Escosse is een klein, rustige natuurcamping aan de voet van de Franse Pyreneeën tussen de prachtige valleien van de Lèze en de Ariège. Op Camping Villa Mayari staat rust en gezelligheid voorop! De kindvriendelijke camping heeft grote en vrij gelegen plaatsen, speeltuin en een heerlijk zwembad met terras en barretje. Voor volwassenen worden er bij voldoende deelname diverse activiteiten georganiseerd, zoals barbecue met muziek, bingo en Jeu de Boules wedstrijden. Naast het kamperen met eigen tent of caravan heb je ook de mogelijkheid tot het huren van een chalet of een compleet ingerichte huurtent.

Sfeervolle vakantie in de Ariège

Camping Villa Mayari in Frankrijk ligt in een heuvelachtige omgeving in het land van de Katharen in de regio Occitanië (Midi-Pyrénées). In de omgeving vind je veel schitterende bezienswaardigheden en diverse middeleeuwse steden waaronder: Carcassonne, Mirepoix, Carla Bayle en Toulouse. Tevens biedt de omgeving veel wandel- en fietsmogelijkheden.

We hebben een aantal opties voor Camping Villa Mayari voor je op een rijtje gezet:

Camping Villa Mayari

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Escosse

Route de St. Michel, 09100 Escosse

+33 (0)5 61601447
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.