Capfun – Le Boucanet

Camping Le Boucanet bevindt zich bij het stadje Le Grau-du-Roi in het departement Gard in de regio Occitanië. De camping beschikt over een heerlijk zwemparadijs, compleet met peuterbad en glijbaan. Daarnaast ligt het strand op nog geen 50 meter afstand en zijn er zelfs accommodaties die direct aan het strand liggen. De camping beschikt over blokhutten, stacaravans en pipowagens. Ook wordt er op de camping een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor kinderen en tieners. Daarnaast is er een sportterein, waterfietsverhuur en grote speeltuin.

Geniet van het strand

Camping Le Boucanet bevindt zich direct aan het strand en het is dus de perfecte plek voor een heerlijke vakantie in de zon. Je kunt er genieten van lange stranddagen en je kunt er ook allerlei leuke watersporten beoefenen, zoals zeilen, kanoën en surfen. Naast de camping vind je de stadjes Le Grau du Roi en La Grande-Motte, waar je lekker kunt eten en kunt genieten van een mooi stadscentrum en haven.

Overige information van deze accommodatie

Capfun – Le Boucanet
Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Le Grau-du-Roi

Route de Carnon, 30240 Le Grau-du-Roi

0033 (0)4 66 51 41 48
Duits, Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe