Capfun – L’Hermitage

Capfun – L’Hermitage in Valras Plage is een mooie familiecamping aan zee gelegen in Languedoc-Roussillon. Op deze camping kunt u een actieve vakantie beleven, maar ontspannen en luieren is ook heel goed mogelijk. De camping is gelegen aan zee en is daardoor de ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers, maar ook voor fanatieke watersporters. Kinderen kunnen zich uitleven op dit kampeerterrein, want er zijn meerdere zwembaden, een animatieteam, een animatieprogramma, een speeltuin en heel veel andere faciliteiten. Er zijn op deze camping alleen mooie accommodaties te huur, zoals chalets en cottages. Ideaal voor vakantiegangers die van wat meer luxe houden. Het terrein is overzichtelijk en groen.

Familiecamping in Languedoc-Roussillon

Capfun – L’Hermitage hoeft u zich zeker niet te vervelen. Op het kampeerterrein is genoeg te doen, maar in de omgeving kunt u ook leuke activiteiten ondernemen. Maak mooie wandelingen, fietstochten of een strandrit met een paard. Ook organiseert de camping leuke excursies voor jong en oud. Terug van een lange dag weg en geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant van de camping voor een lekkere snack of maaltijd.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Capfun – L’Hermitage voor je op een rijtje gezet:

Capfun – L’Hermitage
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Sérignan

34350 Valras Plage

0033 (0)4 67 32 61 81
Engels, Frans
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe