Meer foto's

Naturistencamping Le Fiscalou

Camping Centre Naturiste Le Fiscalou in Puycelsi is een mooie naturistencamping in de Tarn vlakbij de mooiste dorpjes van Frankrijk, zoals Puycelsi, aan de voet van de wijngaarden van Gaillac en de gorges de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Volop privacy op deze camping gelegen in een dicht bos. U kunt genieten van een vakantie in uw eigen tempo in overeenstemming met de naturistische waarden. Installeer uw tent of caravan op een van de ruime kampeerplaatsen in de zon of in de schaduw. Net wat u het fijnst vindt. Naast kampeerplaatsen biedt deze camping ook verschillende huuraccommodaties zoals huisjes, ingerichte tenten en volledig uitgeruste stacaravans. Op het terras bij het restaurant kunt u dagelijks genieten van een andere maaltijd, behalve op maandag. Er is voldoende actie te beleven op camping Centre Naturiste Le Fiscalou met de verschillende sport- en spelactiviteiten. Laat de kinderen genieten van het zwembad terwijl u een drankje nuttigt op het terras. Ook is er een jeu de boulesbaan, een volleybalveldje en tafeltennis. Boogschieten staan ook op het programma net als een workshop schilderen en kaarten in de avonduurtjes. Bewonder ’s avonds de sterren met de sterrenkijker.

Naturistencamping in de Tarn

De gunstige ligging van camping Le Fiscalou in een beschermt natuurgebied brengt u van de ene verwondering in de andere. Bezoek bijvoorbeeld de middeleeuwse vestingdorpjes Puycelsi en Castelnau-de-Montmirail. Een ideaal decor voor prachtige wandelingen. In het dorp Penne vindt u een indrukwekkend kasteel en vergezichten over de streek. Sportieve activiteiten zijn er ook volop in de Midi-Pyrénées. Wandelend, paardrijdend of fietsend de omgeving ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Centre Naturiste Le Fiscalou voor je op een rijtje gezet:

Centre Naturiste Le Fiscalou
Zuid-Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Puycelsi

Centre naturiste, Lieu-dit Sicardels, 81140 Puycelsi

Engels, Frans
half april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe