Parc Camping Les Acacias

Park Camping Les Acacias ligt bij het stadje Bellerive-sur-Allier in het departement Allier in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Het is een gezellige familiecamping met een mooi zwembad met glijbaan. Ook vind je er een sportterein met basketbal en voetbal en is er een lekkere snackbar. De camping organiseert allerlei leuke activiteiten zoals muziekavonden, diners en een uitgebreid animatieprogramma. Bij de rivier zijn er gratis kano’s te huur. De camping heeft staanplaatsen, stacaravans en vakantiehuisjes te huur.

Geniet van de groene natuur

Parc Camping Les Acacias ligt aan de rivier de Allier. Vanaf de camping kun je genieten van een klein strandje en je kunt er heerlijk kanoën. Langs de oever kun je ook mooi wandelen en fietsen. Het stadje Vichy ligt aan de overkant van de rivier en beschikt over veel faciliteiten en bezienswaardigheden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Parc Camping Les Acacias voor je op een rijtje gezet:

Parc Camping Les Acacias
Zuid-Frankrijk Auvergne Allier Bellerive-sur-Allier

Rue Claude Decloître, 03700 Bellerive-sur-Allier

0033 (0)4 70 32 36 22
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe