Meer foto's

Safaritent in La Serpent

In het zuiden van Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeën, kun je een luxe safaritent met privé zwembad huren. De safaritent is geschikt voor maximaal 6 personen en gelegen bij het mini dorpje La Serpent in het departement Aude in de regio Occitanië. De tent heeft 2 slaapkamers, een zitgedeelte. een badkamer met wc en douche en een ingerichte keuken. De glampingtent staat op een groot terrein naast een kasteel en biedt een prachtig uitzicht op de zonnebloemvelden in de omgeving. Naast de tent staat een schommel en een trampoline waar je kinderen lekker kunnen spelen. Op een warme zomerdag kun je afkoelen in je privé zwembad.

Bezienswaardigheden in de Aude

Een van de hoogtepunten van de Aude is de middeleeuwse stad Carcassonne. De stad trekt jaarlijks bijna 2 miljoen bezoekers en is de grootste burcht stad van Europa. Het oude stadscentrum heeft een prachtig citadel, dat afkomstig is uit de middeleeuwen. Hier vandaan heb je een prachtig uitzicht op de stad en de omgeving. Onderaan de berg ligt het hedendaagse centrum waar prachtige oude huizen, een kathedraal, en diverse beeldhouwwerken staan. Een andere mooie stad om te bezoeken is Narbonne. De geschiedenisrijke stad ligt aan de Middellandse Zee en was de eerste Romeinse nederzetting in het huidige Frankrijk. In het centrum staat een schitterende gotische kathedraal uit de 13e eeuw. Het departement Aude staat daarnaast ook bekend om de talrijke kastelen en abdijen die het gebied rijk is. Zo moet je zeker een kijkje nemen bij het Abdij Sainte-Marie de Fontfroide, het Kasteel Peyrepertuse, en het Kasteel Quéribus. Voor rust en natuur kun je terecht bij het Narbonnaise en Méditerranée Natural Regional Park. Het park, van 80.000 hectare groot kent een divers landschap, variërend van zandstranden tot wijngaarden en rotsformaties. Je kunt hier prachtig wandelen en diverse flora en fauna spotten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Safaritent in La Serpent voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in La Serpent
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude La Serpent

La Serpent (departement: Aude)

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.