Algemene gegevens

Staanplaatsen: 46
Huuraccommodaties: 120

Sea Green – Camping Erreka

Sea Green – Camping Erreka is een gezellige familiecamping, gelegen aan de kust van de Pyrénées-Atlantiques. De camping biedt standplaatsen voor campers, caravans en tenten, maar biedt ook stacaravans als huuraccommodaties. Op de camping vind je een heerlijk zwembad en meerdere speeltuinen, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast is er een jeu de boules terrein, voetbalveld en een speciale plek voor de barbecue. De camping organiseert leuke activiteiten voor jong en oud.

Geniet van de mooie stranden

Camping Erreka ligt in het Franse Baskenland ten noorden van Bidart en op 4km van het centrum van Biarritz. Vanaf de camping loop je zo naar de stranden, waar kunt genieten van een stranddag en allerlei watersporten beoefenen. Daarnaast kun je Biarritz bezoeken, waar je een mooie haven en leuke bezienswaardigheden kunt vinden.

We hebben een aantal opties voor Sea Green - Camping Erreka voor je op een rijtje gezet:

Sea Green – Camping Erreka

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Bidart

370 avenue de Cumba, 64210 Bidart

+33 (0)5 64 10 20 20
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.