Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 74
Kampeerterrein: 20 ha

Village Huttopia Lanmary

Village Huttopia Lanmary in Antonne-et-Trigonant is een boscamping gelegen te midden van een bos in de Dordogne. Op deze camping geniet u van traditioneel kamperen in het wild. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en liggen verspreid tussen de pijnbomen op het ruige kampeerterrein. Kamperen in de wilde natuur, in het midden van het bos, is alleen voor tenten geschikt. De open plaatsen zijn ideaal voor caravans en campers. Daarnaast kunt u ook overnachten in een houten huisje of in een ingerichte tent. Alle plaatsen beschikken over een picknicktafel. Bij de receptie vindt u een klein assortiment producten mocht u thuis iets vergeten zijn. Verder is er een bar en een pizzeria met huisgemaakte pizza’s uit de houtoven. Op camping Huttopia Lanmary vindt u twee zwembaden in de buitenlucht waarvan er een verwarmd is. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje aanwezig. Rondom het zwembad liggen ligstoelen om te relaxen. Voor kinderen is er een speeltuin in het bos. Verder zijn er tafeltennistafels, een volleybalterrein en een jeu de boulesbaan voor de sportliefhebbers. In het ontmoetingscentrum van de camping staat een houtkachel voor gezellige avonden rondom de televisie. Ook zijn er gezelschapsspellen en tafelvoetbal. Tijdens het hoogseizoen zijn er activiteiten voor groot en klein.

Camping en glamping in de Dordogne

Camping Huttopia Lanmary ligt in de Périgord blanc aan de route die naar Santiago de Compostella leidt. Bezoek in de zomer het kasteel van Bories en drink een kopje koffie op de kasteelterrassen. Op 8 kilometer van de camping ligt Périgueux, een stad vol kunst en geschiedenis. Ontdek de middeleeuwse straatjes en de Mataguerre toren. Ook is de kathedraal Saint-Front een aanrader om te bezoeken tijdens uw vakantie in de Dordogne.

Boek Village Huttopia Lanmary bij een van onze vertrouwde partners:

Village Huttopia Lanmary

Frankrijk Aquitaine Dordogne Antonne-et-Trigonant

RD69, 24420 Antonne-et-Trigonant

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
28 juni 2019 - 31 augustus 2019

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.