Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Kampeerterrein: 0,5 ha
Hoogte: 450 m

Camping à la Ferme Brès

Camping à la Ferme Brès is een mini boerderijcamping met een eigen olijfgaard met 1700 bomen op het platteland op 2 km van Nyons in de prachtige Drôme (Rhône-Alpes). De kleine camping is rustig gelegen en biedt schaduwrijke kampeerplaatsen (10 stuks) en een aangename gîte (vakantiehuisje) voor 4 personen. U bevindt zich in een fraaie groene omgeving met prachtige vergezichten over het landschap van de Drôme. Camping à la Ferme Brès is uniek en ideaal voor rustzoekers. Camping à la Ferme Brès is een familiebedrijf dat al sinds 1829 olijfolie produceert. De olijfbomen staan op de hellingen rondom de camping (10 ha). U kunt de olijfgaard bezoeken en zelf ervaren hoe olijfolie geproduceerd wordt. In de boutique kunt u olijfolie, tapenade en douceur d’olive kopen.

Boerderijvakantie à la Ferme Brès in de Drôme

In de omgeving van Camping à la Ferme Brès vindt u verschillende Franse dorpjes. Nyons ligt het dichtstbij, een klein stadje met 7000 inwoners, maar met alle voorzieningen. Nyons is van middeleeuwse oorsprong en Provençaals met 1 aquatisch centrum, 2 Provençaalse markten op donderdag en zondag, vele restaurants, culturele evenementen in de zomer (gratis concerten, voorstellingen, etc.). Activiteiten in de omgeving: Wandelen, Mont Ventoux, rivieren, enz.

We hebben een aantal opties voor Camping à la Ferme Brès voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13 €13 €15 per dag
Extra persoon €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Gîte 4 personen €360 €360 €380 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met een voertuig, tent, caravan of campingcar.

Camping à la Ferme Brès

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Nyons

Quartier Pied de Vaux, F-26110 Nyons

+33 (0)6 43 42 61 18
Duits, Engels, Frans, Spaans
april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.