Camping des Mûres

Camping des Mûres in Grimaud is een strandcamping aan zee met uitzicht op Saint-Tropez aan de Côte d’Azur in het zuiden van Frankrijk. Een actieve camping vol animatie, sport en activiteiten.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U verblijft tussen de natuur in een groen en rustig kader. Lekker genieten van een plekje in de schaduw, of zet juist uw tent of caravan neer op een met zonovergoten plaats. Elke kampeerplaats beschikt over een eigen parkeerplaats en er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is geschikt voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook uw strandvakantie doorbrengen in een van de comfortabele mobilhomes. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De camping beschikt daarnaast over een restaurant, een snackbar en een supermarkt. Ook is er een wasserette aanwezig op de camping.

Camping des Mûres organiseert tal van activiteiten tijdens de zomermaanden. Voor kinderen zijn er twee miniclubs, van 5 tot 7 jaar en van 8 tot 12 jaar. Ook aan de sportliefhebber wordt gedacht. Er zijn fitnessapparaten en een jeu de boulesterrein. Ook kan er volop gesprongen worden op de trampolines en men kan zich uitleven bij de tafeltennistafels. In het water organiseert de camping aquagymlessen. Op het sportterrein kan er worden gevoetbald en andere balsporten gespeeld. Voor kinderen is er een speeltuin. In de avonduren geniet u van spektakel, dans en muziek.

Strandcamping des Mûres in de Var

De Var, waar camping des Mûres ligt, is bekend vanwege een van de mooiste stranden aan de Côte d’Azur. In het achterland liggen tal van prachtige dorpjes. Ook aan de kust is er van alles te bekijken. Saint-Tropez ligt op 7 kilometer van de camping en is een stad vol glamour. Fréjus, de stad van kunst en geschiedenis, ligt op 20 kilometer afstand. Een plek waar u de Middeleeuwse monumenten kunt bewonderen. Boek een excursie in de haven van Port Grimaud en maak een geweldige tocht over het water en bekijk de kust van een andere kant.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping des Mûres voor je op een rijtje gezet:

Camping des Mûres
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Grimaud

2721 Rte du Littoral, 83310 Grimaud, Frankrijk

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
half maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe