Camping La Cigale de l’Allier

Camping La Cigale de l’Allier is een mooie natuurcamping gelegen aan een rivier in Langogne in Lozère. Deze camping is onlangs gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Er is een verwarmd zwembad op het terrein, een snackbar en mooie ruime kampeerplaatsen. In het hoogseizoen organiseert de camping leuke dansavonden en andere activiteiten voor jong en oud. Op dit kampeerterrein zijn 83 kampeerplaatsen en 23 huuraccommodaties beschikbaar. Deze huuraccommodaties variëren van ingerichte tent tot mobile home en zijn goed onderhouden en geschikt voor twee tot en met zes personen.

Kamperen in de Lozère

Op deze camping hoef je je deze vakantie zeker niet te vervelen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud en daarnaast beschikt de camping over allerlei mooie faciliteiten om jouw vakantie te voorzien van alles wat je nodig hebt. De omgeving van Lozère is prachtig en leuk om vanaf de fiets of mountainbike te verkennen. Maar dit kan natuurlijk ook te voet. De camping ligt dichtbij de stad en bij het meer van Naussac. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je op camping La Cigale de l’Allier kampeert. Als je terugkomt op de camping van een lange dag weg en je hebt geen zin meer om te koken, kan je altijd aanschuiven bij het restaurant van de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping La Cigale de l’Allier voor je op een rijtje gezet:

Camping La Cigale de l’Allier
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Langogne

9 route de st Alban, 48300 Langogne

Engels, Frans
half april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe