Meer foto's

Camping La Paoute

Camping La Paoute in Grasse is een gezellige, rustige familiecamping gelegen in het zonnige Provence. De camping is halverwege de Zuidelijke Alpen en de Mediteraanse kust en geniet van een geweldig klimaat. De prachtige oude olijfbomen op het terrein zorgen voor voldoende schaduw tijdens de hete zomerdagen. Er is ook een zwembad om u in te verfrissen en te ontspannen. U hoeft ook niet altijd zelf te koken want u kunt ontbijten of vers brood kopen op camping La Paoute. Verder kunt u er lunchen, dineren en zijn er ijsjes om tussendoor te smullen.

Voor de kinderen is er een springkasteel, speeltuin, waterglijbaan, tafeltennis en allerlei leuke spelletjes op camping La Paoute. Tijdens de zomermaanden is er ook animatie voor de kinderen. De volwassenen kunnen zich sportief vermaken tijdens de aquagym en ’s avonds worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals: dansavonden, karaoke, quiz, etc. U krijgt alle uitleg hierover tijdens het welkomstdrankje.

Camping La Paoute, zonnen aan de Côte d’Azur

Camping La Paoute heeft vele activiteiten op haar terrein zelf maar als u naar buiten gaat zijn er veel dingen te doen. In de nabije omgeving op zo’n 100 meter kunt u skateboarden, tennissen, golfen en is er een fitnessparcours. Een kilometer verder zijn er nachtclubs waar u kunt gaan dansen tot in de vroege uurtjes. De kust is op 12 kilometer afstand en u kunt alle mondaine badplaatsen zoals Cannes en Nice bezoeken door de bus te nemen. Wie van de natuur houdt kan het prachtige binnenland van Grasse met haar welriekende mimosa- en jasmijnvelden bezoeken. Bezoek de grotten van Saint-Césaire of ga watersporten bij het meer van Saint Cassien.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €24 per nacht
Camping La Paoute
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-Maritimes Grasse

160 Route de Cannes, 06130 Grasse

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe