Alle foto's

Camping La Pierre Verte

Op het kruispunt van prestigieuze bestemmingen zoals Saint-Tropez, Cannes en Monaco, ligt camping Village La Pierre Verte op 8 kilometer van de kust van Fréjus. Door naar ons te komen, zal je een heel magisch plekje ontdekken! De mooiste stranden en baaien van de Côte d’Azur, beroemde steden, maar ook typische zuidelijke dorpen met authentieke charme! Meer dan 40 jaar geleden werd La Pierre Verte opgericht, tussen land en zee, met een ziel, een geschiedenis en waarden. Op 25 hectare bos ligt ons 4 sterren campingdorp in het hart van een rijke en gulle natuur, net naast de prachtige Middellandse Zee. Golvende bochten, een ruig en beschermd bosgebied, elementaire mediterrane geuren, zijn allemaal factoren die bijdragen tot absolute ontspanning.

Breed scala aan verblijfstypes

Ideaal voor een verblijf met familie, als koppel of met vrienden, onze camping biedt een breed scala aan accommodaties. Voor alle smaken. Voor elk verlangen. Voor elk budget. Van camping tot luxe lodges, in trendy stacaravans of bijzondere accommodaties (hutjes en Coco Sweet), dit alles maakt een vakantie op maat mogelijk. Met je accommodatie naar keuze!

Groot waterpark en lagunestrand

Naast het grote waterpark (2 zwembaden waarvan 1 verwarmd, 1 waterglijbaan en 1 verwarmd peuterbad), heeft het een extra troef: een lagunestrand dat uniek is in de regio (1200 m² water en 1200 m² wit zand). Deze exclusiviteit, beschikbaar voor alle klanten, vormt de kern van een weelderige ruimte: DE KRUSOË CHIC. Een echt paradijs, met een ontspanningsruimte: een Juice bar, een VIP-lounge, een massagehoek in luxe mode, rust en plezier! Dit alles omgeven door intens en verkwikkend groen.

La Pierre Verte, vrije tijd en kinderen

Sportieve activiteiten, spelletjes, muziek in feestelijke stemming! Zumba, voetbal, beachvolleybal, (gratis) tennis…, maar ook fitness, aerobics, voetbal, tafeltennis, aqua-yoga (in de lagune) om fit te blijven. De avondvoorstellingen (concert, cabaret, hypnose,…) zullen uw verblijf verrijken. Dezelfde rijke animaties gelden voor uw kinderen! Onze 4 kinder- en tienerclubs (van 3 tot 17 jaar oud) bieden activiteiten aan op het land en op het water! Voor een onvergetelijke zomer! ONZE +: In juli en augustus bieden we ook een gratis pendeldienst aan van de camping naar het strand of het stadscentrum, van maandag tot en met vrijdag (Fréjus, Saint-Raphaël, Saint-Aygulf). Voor ontspannen verplaatsingen…

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Pierre Verte in Zuid-Frankrijk voor je op een rij gezet:

Camping La Pierre Verte
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Fréjus

1880 Route Départementale 4, 83600 Fréjus

Engels, Frans
half april - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe