Camping La Vallée Heureuse

De camping heeft sinds enkele jaren drie sterren bemachtigd en heeft niet stilgestaan. In de tussentijd zijn verschillende verbouwingen en veranderingen toegepast om het de kampeerders goed naar hun zin te maken. De omgeving, zoals Saint Remy en Baux en de camping doen al jaren mensen met veel plezier terugkomen. De camping beschikt over een heerlijk zwembad, verschillende speeltoestellen en een fietsverhuur. Ook is er een snackbar, waar je wat eten kunt halen. De camping heeft staanplaatsen en stacaravans te huur.

Geniet van de groene natuur

Camping La Vallée Heureuse is een gezellige familiecamping bij het stadje Orgon in het departement Bouches-du-Rhône in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping wordt omringd door het Massief des Alpilles, een berggebied waar je heerlijk kunt wandelen. Daarnaast ligt er naast de camping een mooi meertje met een kiezelstrandje, waar je kunt zwemmen.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Vallée Heureuse
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Orgon

Impasse Lavau, 13660 Orgon

0033 (0)4 90 44 17 13
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe