Camping Lou Paradou

Camping Lou Paradou in Lambesc is een gastvrije camping tussen Aix-en-Provence en Salon-de-Provence in een pijnbomenbos in de Bouches-du-Rhône in de Provence. Op minder dan een uur rijden zijn er tal van excursies te beleven in deze prachtige regio.

De kampeerplaatsen liggen te midden van de natuur in een pijnbomenbos. De plekken zijn schaduwrijk en ruim. U kunt kamperen in een tent of met uw caravan of camper. Indien nodig huurt u een plek met elektriciteitsaansluiting. Ook zijn er huuraccommodaties te huur zoals een ingerichte tent, chalet, bungalow en een mobilhome. In de zomermaanden kunt u gebruikmaken van de broodservice zodat u kunt ontbijten met vers brood en Franse croissants. Verder is er een bar waar u terecht kunt voor een drankje. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden.

Op Camping Lou Paradou staat er een zwembad tot uw beschikking met een peuterbadje voor de allerkleinsten. Maar er is nog meer te beleven voor kinderen op de camping. Ze kunnen naar hartelust spelen in de speeltuin. In de recreatieruimte staat een tafeltennistafel, een tafelvoetbal en verschillende spelletjes.

Vakantie in Bouches-du-Rhône

In de buurt van Camping Lou Paradou kunt u paardrijden en fietsen. Op 3 kilometer ligt een bioscoop om een filmpje te pikken. Neem uw handdoek mee en trek er op uit naar het meer waar u kunt zwemmen en zonnen. Maak er een gezellig gezinsuitje van in het avonturenpark in de bomen. Ook kan men karten en poney- en paardrijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Flower Camping Lou Paradou voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €18 €20 per nacht
  • Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.
Flower Camping Lou Paradou
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Lambesc

151 Chemin des Ponnes Avenue d’Aix, 13410 Lambesc

Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe