Camping Le Damier

Camping Le Damier in Pianotolli-Caldarello is een middelgrote camping in de Corse-du-Sud. De familiecamping in Corsica beschikt over bungalows, chalets, stacaravans, kampeerplaatsen en lodge-tenten. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Le Damier een zwembad en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor wandel- en fietsvakantie, gezinnen, een strandvakantie en rustzoekers.

Ontdek de Corse-du-Sud

In de omgeving van Camping Le Damier [[in/aan/op]] Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, mountainbiken, een dagje strand en wandelen vind je in Corse-du-Sud interessante bezienswaardigheden. Zo kan je naar de prachtige plaatsen Bonifacio en Porto Vecchio en het zandstrand dat op 600 meter van de camping ligt. Verder kan je heerlijk zeilen, quad rijden, een boot huren en heerlijk wandelen door de natuur van Corsica.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Damier voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Damier
Zuid-Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Pianotolli-Caldarello

Hameau de Caldarello, 20131 Pianotolli-Caldarello

0033 (0)4 95 71 48 85
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe