Camping Moulin de Campech

Camping Moulin de Campech is een rustige en kleine camping grenzend aan de rivier de Ourbise in de Lot-et-Garonne. De camping ligt in een beboste vallei, bij een oude molen uit de 16e-eeuw. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en zijn geschikt om je tent, caravan of camper neer te zetten. Het is ook mogelijk om een kleine, ingerichte tent te huren. Op een warme zomerdag kun je wat verkoeling zoeken in het buitenzwembad. Verder heeft de camping een tafeltennistafel en een gezellig restaurantje aan het water waar je wat kunt eten.

Ontdek de Lot-et-Garonne

De camping ligt op een half uurtje van Agen, de hoofdstad van het departement Lot-et-Garonne. Het stadje ligt aan de oevers van de rivier de Garonne en heeft veel mooie bezienswaardigheden. Andere mooie dorpjes in het departement die zeker niet mag overslaan zijn Pujols (47 km), Penne-d’Agenais (63 km),Monflanquin (65 km) en Villeréal (69 km). Daarnaast kun je in de streek enkele prachtige kastelen vinden. Een aantal van deze kastelen zijn het Château des Ducs de Duras (52 km), Château de Bonaguil (90 km), het Château de Gavaudun (75 km). Ten slotte heeft de Lot-et-Garonne een prachtig wijngebied waar je heerlijke wijnen kunt proeven. De wijnstreek is bovendien een geweldige bestemming voor een wandel- of fietstocht.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Moulin de Campech voor je op een rijtje gezet:

Camping Moulin de Campech
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Lot-et-Garonne Villefranche-du-Queyran

1942 Route de Campech, 47160 Villefranche-du-Queyran

Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe