Safaritent in Saint Jean de Duras

Op een rustige plek aan de rand van de Dordogne kun je heerlijk overnachten in een sfeervolle safaritent. De tenten staan op een kleinschalige boerencamping van Nederlandse eigenaren in het plaatsje Saint Jean de Duras. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en beschikken elk over een eigen badkamer op korte loopafstand. De veranda is overdekt en heeft vrij uitzicht op de omliggende weilanden. Tijdens je vakantie kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad, een potje voetballen of lekker relaxen in één van de lounge hoekjes. Op het terrein kun je ook een gemeenschappelijke ruimte vinden met extra voorzieningen. Een paar avonden per week kun je lekker aanschuiven bij het diner.  Op de boerderij kun je verschillende dieren vinden, zoals mini varkens, kippen, konijnen, eenden en katten.

Glamping in Zuid-Frankrijk

In de omgeving van het vakantieverblijf kun je heerlijk wandelen langs wijngaarden, zonnebloemvelden en weilanden. Op 5 minuten afstand vind je een bakker en een kleine supermarkt voor je basisboodschappen. Daarnaast liggen de 4 charmante dorpjes Eymet, Miramont, Sainte Foy la Grande en Duras op minder dan 10 minuten rijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Safaritent in Saint Jean de Duras voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Saint Jean de Duras
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Lot-et-Garonne Saint-Jean-de-Duras

Bonac (or Briquet), 47120 Saint Jean de Duras

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe