Capfun – Domaine Les Fleurs D’agde

Capfun – Domaine Les Fleurs D’agde in Agde is een grote camping met zwembad in de Hérault gelegen aan de gelijknamige rivier. De familiecamping in Occitanië beschikt over grote kampeerplaatsen en volledig ingerichte stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Capfun – Domaine Les Fleurs D’agde een leuk animatieprogramma, een speeltuin en een prachtig zwempark met 3 verwarmde buitenzwembaden, 4 glijbanen, 1 kinderbad met een glijbaanen 1 leuk peuterbad voor de kleintjes. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een strandvakantie.

Ontdek de Hérault

In de omgeving van Capfun – Domaine Les Fleurs D’agde in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals paardrijden, wandelen, vissen en tennisen vind je in Hérault interessante bezienswaardigheden. Zo kan je in Agde en le Cap d’Agde genieten van vele wateractiviteiten dankzij de mooie stranden langs de kust. Ontdek ook het natuurlijke erfgoed zoals het Canal du Midi, de Etang de Thau, of de Réserve naturelle de Bagnas.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Capfun – Domaine Les Fleurs D’agde voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Domaine Les Fleurs D’agde
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Agde

Route de la Tamarissiere, 34300 Agde

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe