Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 79
Kampeerterrein: 8,5 ha
Hoogte: 85 m

Yelloh! Village La Roche Posay Vacances

Camping La Roche Posay Vacances in La Roche-Posay is een actieve camping vlakbij de beroemde spa gelegen aan een rivier in een natuurrijk gebied in de Vienne in de Poitou-Charentes. Volop activiteiten op de camping zelf als in de omgeving zoals kanoën op de rivier en tennissen. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen in de schaduw of in de zon. Ook beschikken ze over een elektriciteitsaansluiting. Er is voldoende privacy dankzij de afbakening door struiken en bomen. Daarnaast verhuurt de camping ook huuraccommodaties met terras en tuinmeubilair. In de snackbar kunt u afhaalmaaltijden kopen en er is een broodservice. Ontdek het nieuwe waterpark van camping La Roche Posay Vacances voor uren waterplezier. Het zwembad is verwarmd en beschikt over drie waterglijbanen, bubbelbad en peuterbadje voor de allerkleinsten. Voor kinderen is er een speeltuin, een Kids Club en er zijn volop sportieve mogelijkheden: volleybal, beachvolley, badminton, voetbal en ga zo maar door. In de bibliotheek kunt u rustig een boekje lezen.

Kamperen in de Vienne

Houdt u van golfen? Op maar 2 kilometer van camping La Roche Posay Vacances ligt de golfbaan van Connetable. Ook is er een minigolf voor een leuk uitje met het hele gezin en slaat u een balletje op de tennisbaan. Rondom de camping vindt u ook verschillenden wandel- en fietspaden om de Vienne te ontdekken. In de rivier de Creuse kunt u kanoën, kajakken en vissen. Verder is er het attractiepark Futuroscope, de kastelen in de Loirevallei en de dierentuin Crocodile Planet.

Yelloh! Village La Roche Posay Vacances

Frankrijk Poitou-Charentes Vienne La Roche-Posay

Route de Lésigny, 86270 La Roche-Posay

+31 (0)2 04 990 739
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.