Camping Le Talouch

Camping Le Talouch is een gezellig vakantiepark in het karakteristieke Gers in het hart van de Gascogne naast een kabbelend beekje in een prachtige vallei tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee. Tijdens de warme zomers geniet u van het verkoelende water van het zwembad en het peuterbad in de vorm van een walvis. In het winkeltje van Le Talouch kunt u elke dag vers brood, croissants en chocoladebroodjes bestellen. Ook vindt u hier kleine boodschappen en regionale producten. U begint uw dag natuurlijk met de krant. Na een goed ontbijt kunt u zich vermaken op de vele sportvelden en genieten van een spelletje voetbal, volleybal of golf. Naast het zwembad van camping Le Talouch is er een wellnesscenter met jacuzzi, hammam en sauna. De ideale plek om tot rust te komen. Voor de allerkleinsten is er elke morgen een knutselochtend. Elke week is er een minidisco waarbij de kinderen gezellig samen kunnen dansen.

Ontdek de Gers vanaf camping Le Talouch

De Roquelaure-burcht ligt op wandelafstand van camping Le Talouch en is een prachtig stukje cultuur. Golfliefhebbers halen hun hart op. De golfbaan Fleurance staat in de top 30 van de mooiste 9-holes golfterreinen van Frankrijk. Wandelaars en fietsers genieten van de meer dan 350 kilometer aan routes in de natuur uitgezet met een GPS. Een unieke manier om de prachtige omgeving en haar betoverende natuur te verkennen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village – Le Talouch voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village – Le Talouch
Zuid-Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Roquelaure/Auch

Roquelaure, 32810 Roquelaure/Auch

Engels, Frans, Spaans
april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe