Camping Le Renom

Camping Le Renom in Vonnas is een landelijke camping te midden van de natuur gelegen aan de rand van het centrum aan de oevers van een rivier in de Ain in de Rhône-Alpes. Gratis WiFi, gratis gebruik van het gemeentezwembad en de nabij gelegen tennisbaan. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend door hagen. Vanaf sommige plaatsen heeft u uitzicht op de rivier. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen zijn er ook enkele huuraccommodaties te boeken op de camping. U kunt heerlijke lokale gerechten eten in het restaurant welke geopend is van mei tot september. Camping Le Renom organiseert daarnaast ook gezellige themadiners voor al haar campinggasten. Overal op de camping maakt u gratis gebruik van de WiFi-verbinding. Campinggasten hebben gratis toegang tot het gemeentezwembad en de tennisbaan. Op de camping zelf vindt u een sportterrein, een fitnessparcours en tafeltennis. Nieuwe vrienden maakt u op de jeu de boulesbaan.

Landelijk kamperen in de Ain

In de rivier langs camping Le Renom kunt u naar hartelust vissen. Ook leent de Ain zich uitstekend om prachtige wandelingen te maken of er met een mountainbike op uit te trekken. In Bresse vindt u twee golfbanen voor de liefhebbers. Ga vogels spotten in het vogelpark in Les Dombes of bezoek de Aziatische tuinen in Saint-Didier.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Renom voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Renom
Frankrijk Rhône-Alpes Ain Vonnas

240 avenue des Sports, 01540 Vonnas

0033 (0)4 74 50 02 75
Engels, Frans, Spaans
maart - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.