Campo Di Liccia

Campo Di Liccia is een gezellige familiecamping gelegen in een bos op Corsica, op 6 kilometer van het strand. De camping beschikt over kampeerplaatsen, stacaravans en bungalowtenten. De plaatsen zijn schaduwrijk en voorzien van elektriciteit (10 Ampère). Op een warme zomerdag kun je verkoeling zoeken in het buitenzwembad. Daarnaast kun je op het terrein een volleybalveld, jeu de boulesbaan en pingpongtafel vinden. De kids kunnen zich vermaken in de speeltuin en in het hoogseizoen worden er activiteiten georganiseerd waar ze aan mee kunnen doen. Bij het gezellige restaurantje kun je genieten van een lekkere maaltijd.

Ontdek Corsica

De camping ligt in het zuiden van Corsica, op 10 minuten rijden van Bonifacio. Het stadje bevindt zich bovenop een klif van 80 meter en heeft een fantastisch uitzicht over het water. In het centrum kun je slenteren langs historische gebouwen en door smalle straatjes met middeleeuwse huisjes. Daarnaast staan de vestingmuren er nog steeds gedeeltelijk en het is een aanrader om deze te bezoeken. Verder ligt de camping in de buurt van verschillende strandjes zoals plage de Canetto, plage de Vo’lpe en Plage de Maora.

Overige information van deze accommodatie

Campo Di Liccia
Zuid-Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Bonifacio

Route de Porto Vecchio -Parmentil, 20169 Bonifacio

0033 04 95 73 03 09
Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe