P.R.L. Le Vedrignans

P.R.L. Le Vedrignans in Saillagouse is een kleine camping  in de Pyrénées-Orientales gelegen in de Pyreneeën naast Font-Romeu, Andorra en Spanje. De familiecamping in Occitanië beschikt over verschillende mooi ingerichte chalets. De camping is het hele jaar door geopend en heeft een leuke speeltuin voor de kinderen. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je kiezen uit één van de twee restaurants in het dorp Saillagouse. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, skivakantie en voor natuurliefhebbers.

Ontdek de Pyrénées-Orientales

In de omgeving van P.R.L. Le Vedrignans in de Franse Pyreneeën in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals langlaufen, paardrijden en wandelen vind je in Pyrénées-Orientales interessante bezienswaardigheden. Zo kan je schitterende wandelingen en mountain-bike tochten maken. In de winter zijn er 14 ski-stations op 10 tot 30 minuten afstand.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor P.R.L. Le Vedrignans voor je op een rijtje gezet:

P.R.L. Le Vedrignans
Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Saillagouse

9 Chemin de Vedrignans, 66800 Saillagouse

0033(0)4 68 04 04 79
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.