Camping-Village Le Floride & L’embouchure

Camping-Village Le Floride & L’embouchure is een grote familiecamping in de buurt van het stadje Le Barcarès in het departement Pyrénées-Orientales in de regio Occitanië. De camping beschikt over een gigantische aquapark van 3000m² met een waterrivier, jacuzzi, peuterbad en een overdekt en verwarmd zwembad. Ook zijn er allerlei sportvelden en is er een fitnessruimte en massageruimte. Er worden ontzettend veel activiteiten georganiseerd zoals theatervoorstellingen, muziekavonden en fitness lessen. De camping beschikt over staanplaatsen, stacaravans, chalets en huisjes met een jacuzzi.

Campingvakantie Pyrénées-Orientales

Camping-Village Le Floride & L’embouchure ligt tussen zee, rivier en bergen op één uur afstand van Spanje. Het is dus de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Je kunt de bergen intrekken om te wandelen of juist richting het strand gaan, waar je kunt genieten van lange stranddagen. Ook zijn er allerlei leuke badplaatsjes in de buurt te vinden zoals bijvoorbeeld Le Barcarès.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping-Village Le Floride & L’embouchure voor je op een rijtje gezet:

Camping-Village Le Floride & L’embouchure
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Le Barcarès

Route de Saint Laurent, 66420 Le Barcarès

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe