Over Domaine de la Yole

Vanaf camping Domaine de la Yole loopt u zó naar het brede zandstrand, waar de rustige zee uitnodigt voor een verfrissende duik op een warme zomerdag! Onze accommodaties staan op mooie, gunstig gelegen staanplaatsen, waardoor u op deze grote camping toch een gevoel van privacy en ruimte krijgt.

Zwemmen op camping Domaine de la Yole

Het zwembadcomplex heeft meerdere zwembaden, waaronder een kinderbad met leuke speelattributen en een overdekt zwembad. In 2016 is er een kinderbad overdekt. Daarnaast beschikt het zwembad over glijbanen, die de kinderen zeker zullen waarderen! Dit jaar komt er een grote glijbaan van maar liefst 8 meter hoog bij. Rondom het zwembad ligt een kunstgras ligweide, waar u onder het genot van een drankje of ijsje uit de bar even in de schaduw van de populieren bij kunt komen.

Voorzieningen camping Domaine de la Yole

U zult op La Yole alle voorzieningen aantreffen die u mag verwachten van een levendig vakantiedorp. Aan de verzorging van de inwendige mens wordt ruimschoots tegemoet gekomen: er is een restaurant met een gezellig terras, een pizzeria, een snackbar en een take-away. Een actief animatieteam zorgt voor leuke activiteiten, zoals sport, disco en het populaire karaoke. De kleintjes zullen zich bovendien vermaken in de autootjes en op de kinderspeelplaatsen. De kinderboerderij van de camping is ook een bezoekje waard: terwijl de kinderen de dieren aaien, geniet u van een lekker drankje op het terras. Daarnaast is er een Avonturenpark voor beginners, maar ook voor gevorderdemet veel leuke nieuwe attracties!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Roan Domaine La Yole voor je op een rijtje gezet:

Roan Domaine La Yole
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Valras-Plage

Avenue de la Méditerranée, 34350 Valras-Plage

0031 (0)180 331177
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe