Camping Le Couspeau

Camping Le Couspeau is een gastvrije familiecamping in een spectaculaire omgeving in de Drôme gelegen in een schitterend natuurgebied in de Rhône-Alpes. Een paradijs voor kinderen met een waterspeeltuin, een overdekt zwembad en een waterglijbaan! De Kids Club organiseert ludieke activiteiten op camping Le Couspeau zoals gezellige knutseluurtjes, sportieve toernooien en leuke spelletjes. Ook voor jongeren en volwassenen is er volop animatie: wandelingen in de natuur, bezoekje aan de boer en jeu de boulestoernooi. Daarnaast biedt de camping verschillende trainingen zoals Thai Chi en Aquagym. Elke zondag is er een welkomstcocktail, een concert en een wedstrijd van de foto van de week.

Kamperen in de Drôme op camping Le Couspeau

Om de Drôme te ontdekken huurt u een mountainbike op camping Le Couspeau en verkent u de prachtige natuur via de vele fietspaden die de omgeving rijk is. Er zijn georganiseerde wandelingen en kanotochten waar u zich voor kunt inschrijven. Voor cultuur gaat u naar het kasteel in Pöet Célard om de geschiedenis van de Rhône-Alpes te bewonderen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village – Camping Le Couspeau voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village – Camping Le Couspeau
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Le Poët-Célard

Quartier Bellevue, 26460 Le Poët-Célard

Engels, Frans
half april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe