Camping L’Etoile de Neiges

Camping L’Etoile de Neiges is een grote luxe familiecamping met zwembad in de Franse Alpen bij Montclar. De camping ligt midden in het skigebied Saint Jean Montclar in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping heeft een zeer uitgebreid aanbod aan chalets en is geopend tijdens de winter met de skiliften op zo’n 200 meter afstand. Camping  l’Etoile des Neiges is gelegen in een prachtig natuurgebied in de bergen tussen de bossen en beekjes. De camping beschikt over zeer veel faciliteiten, ook voor de allerkleinsten. Zo zijn er op L’Etoile de Neiges voor de avontuurlijke vakantieganger allerlei excursies zoals raften, fietsen, kayakken enzomeer. Maar ook de rustige vakantieganger komt aan zijn trekken bij L’Etoile de Neiges en kan zich ontspannen in de sauna, de fitnessruimte, stoombad of whirlpool en kan zich laten verwennen in het beauty center. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de draaimolen, springkussen, hangbrug, tennistafel, etc. Camping L’Etoile de Neiges beschikt verder over een uitgebreid zwembadcomplex met een binnen- en buiten zwembad en een peuterbadje. Er is een snackbar, pizzeria en restaurant en ’s morgens is er vers brood te verkrijgen. Ongeveer 80% van de camping heeft toegang tot WIFI.

Camping L’Etoile de Neiges in de Franse Alpen

Camping l’Etoile des Neiges biedt een waaier aan activiteiten voor de hele familie en ook buitenshuis hoeft men zich zeker niet te vervelen. Gelegen in het hart van het geologisch reservaat van de Haute Provence en in de nabijheid van het Nationaal Park van de Mercantour kan men zich uitleven in de natuur, zowel in de bergen als in het water en in de lucht. Op 45 minuten ligt Digne-les-Bains, de poort naar de Provence met haar lavendel en olijfbomen. Op 15 minuten vindt men de wilde vallei van de Ubaye met allerlei wildwater-sportactiviteiten. Men kan ook een bezoekje brengen aan Italië, zeer nabij, over indrukwekkende alpine bergpassen met buitengewone landschappen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Yelloh! Village Etoile des Neiges bij:

Yelloh! Village Etoile des Neiges
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Montclar

Saint-Jean, 04140 Montclar

0033 (0)4 92 35 01 29
Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
Is dit jouw camping? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe